Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i syte danie. Można podać również na kolacje Wigilijną:)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3743
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2091
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5534
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5552
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3743
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2091
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5534
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5552
Składniki
Smażymy 10 naleśników
Pieczarki oczyszczamy kroimy w drobną kostkę i smażymy na maśle. Dodajemy cebulę również pokrojoną w kostkę przyprawiamy solą i pieprzem i smażymy do miękkości.
Nakładamy na środek farsz i składamy w prostokąt. Obtaczamy w jajku i w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor.
Podajemy na gorąco z barszczem. Smacznego:)