Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i syte danie. Można podać również na kolacje Wigilijną:)
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 700
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 464
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 700
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 464
Składniki
Smażymy 10 naleśników
Pieczarki oczyszczamy kroimy w drobną kostkę i smażymy na maśle. Dodajemy cebulę również pokrojoną w kostkę przyprawiamy solą i pieprzem i smażymy do miękkości.
Nakładamy na środek farsz i składamy w prostokąt. Obtaczamy w jajku i w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor.
Podajemy na gorąco z barszczem. Smacznego:)