Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i syte danie. Można podać również na kolacje Wigilijną:)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 283
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 89
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 130
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 283
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 89
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 130
Składniki
Smażymy 10 naleśników
Pieczarki oczyszczamy kroimy w drobną kostkę i smażymy na maśle. Dodajemy cebulę również pokrojoną w kostkę przyprawiamy solą i pieprzem i smażymy do miękkości.
Nakładamy na środek farsz i składamy w prostokąt. Obtaczamy w jajku i w bułce tartej. Smażymy na złoty kolor.
Podajemy na gorąco z barszczem. Smacznego:)