Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i pyszne danie dla każdego;) W środku delikatne na zewnątrz chrupiące.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 805
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 805
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Składniki
Ciasto na naleśniki: mąkę, wodę,mleko i 2 jajka wymieszaj.Dodaj szczyptę soli. Smaż naleśniki
Farsz: Ugotuj na twardo 7 jajek. Pokrój w kostkę cebule i pieczarki.Usmaż na maśle. Połącz razem rozdrobnione jajka, pieczarki i cebulę.Dodaj curry, majonez, paprykę, sól i pieprz.Wszystko dokładnie wymieszaj.
Na każdy naleśnik nałóż farsz i zawiń. Gotowy krokiet obtocz w rozbitym surowym jajku, nastepnie w bułce tartej i smaż na maśle z obu stron aż osiągnie złoty kolor.