Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i pyszne danie dla każdego;) W środku delikatne na zewnątrz chrupiące.
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 586
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 38
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 101
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 586
Pomysł na przystawkę do czosnkowego chleba lub dodatek do obiadu lub kolacji....
Odsłon: 38
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 101
Składniki
Ciasto na naleśniki: mąkę, wodę,mleko i 2 jajka wymieszaj.Dodaj szczyptę soli. Smaż naleśniki
Farsz: Ugotuj na twardo 7 jajek. Pokrój w kostkę cebule i pieczarki.Usmaż na maśle. Połącz razem rozdrobnione jajka, pieczarki i cebulę.Dodaj curry, majonez, paprykę, sól i pieprz.Wszystko dokładnie wymieszaj.
Na każdy naleśnik nałóż farsz i zawiń. Gotowy krokiet obtocz w rozbitym surowym jajku, nastepnie w bułce tartej i smaż na maśle z obu stron aż osiągnie złoty kolor.