Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i pyszne danie dla każdego;) W środku delikatne na zewnątrz chrupiące.
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1276
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 254
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 36
Składniki
Ciasto na naleśniki: mąkę, wodę,mleko i 2 jajka wymieszaj.Dodaj szczyptę soli. Smaż naleśniki
Farsz: Ugotuj na twardo 7 jajek. Pokrój w kostkę cebule i pieczarki.Usmaż na maśle. Połącz razem rozdrobnione jajka, pieczarki i cebulę.Dodaj curry, majonez, paprykę, sól i pieprz.Wszystko dokładnie wymieszaj.
Na każdy naleśnik nałóż farsz i zawiń. Gotowy krokiet obtocz w rozbitym surowym jajku, nastepnie w bułce tartej i smaż na maśle z obu stron aż osiągnie złoty kolor.