Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniałe danie na smaczny obiad.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14086
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1624
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16047
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6452
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14086
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1624
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16047
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6452
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe razem połączyć, dokładnie wymieszać. Patelnie posmarować olejem, dobrze rozgrzać i smażyć naleśniki. Kapustę poszatkować i ugotować do miękkości, przecedzić i lekko odcisnąć. Posiekaną cebulę podsmażyć na dużej patelni, dodać ugotowane, zmielone na grubym sicie mięso i kapustę. Wszystko razem podsmażyć, doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowy farsz wykładać na naleśniki i zwijać krokiety. Panierować w rozmąconym jajku, bułce tartej i obsmażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z barszczem czerwonym. SMACZNEGO.