Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniałe danie na smaczny obiad.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11158
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4919
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1081
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9682
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1442
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11158
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4919
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1081
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9682
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1442
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe razem połączyć, dokładnie wymieszać. Patelnie posmarować olejem, dobrze rozgrzać i smażyć naleśniki. Kapustę poszatkować i ugotować do miękkości, przecedzić i lekko odcisnąć. Posiekaną cebulę podsmażyć na dużej patelni, dodać ugotowane, zmielone na grubym sicie mięso i kapustę. Wszystko razem podsmażyć, doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowy farsz wykładać na naleśniki i zwijać krokiety. Panierować w rozmąconym jajku, bułce tartej i obsmażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z barszczem czerwonym. SMACZNEGO.