Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniałe danie na smaczny obiad.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2746
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 231
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 241
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2746
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 231
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 241
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe razem połączyć, dokładnie wymieszać. Patelnie posmarować olejem, dobrze rozgrzać i smażyć naleśniki. Kapustę poszatkować i ugotować do miękkości, przecedzić i lekko odcisnąć. Posiekaną cebulę podsmażyć na dużej patelni, dodać ugotowane, zmielone na grubym sicie mięso i kapustę. Wszystko razem podsmażyć, doprawić do smaku solą i pieprzem. Gotowy farsz wykładać na naleśniki i zwijać krokiety. Panierować w rozmąconym jajku, bułce tartej i obsmażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z barszczem czerwonym. SMACZNEGO.