Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14529
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1387
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31309
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14529
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1387
Składniki
Kaszę ugotować w bulionie ,osączyć ,ostudzić. Natkę pietruszki drobno posiekać. Cebulę pokroić w kostkę ,zeszklić na smalcu ,ostudzić. Wszystkie produkty wraz z tartym serem połączyć ,dokładnie wymieszać ,doprawić solą i pieprzem.
Ciasto francuskie rozwinąć ,posmarować rozmąconym jajkiem i podzielić na 6 równych części. Na każdy kawałek ciasta nałożyć farsz ,zawinąć ,posmarować wierzch rozmąconym jajkiem. Piec przez 25 min w temperaturze 180 stopni. Podawać z sosem grzybowym.