Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie inne krokiety,szybko się je robi i jeszcze szybciej znikają:)
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 512
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5367
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3478
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 512
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5367
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3478
Składniki
Opieńki usmażyć z cebulką,ja miałam zamrożone. Dodać natkę,ketchup,ser żółty pokrojony, oraz drobno posiekane mięso. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Jeszcze ciepłe wyłożyć na dwa wafle,poczekać by wafle nawilgły i zwinąć w roladkę. Pokroić na kilku cm paski,obtoczyć w jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor ,odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu.
Smacznego życzę!