Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyszło mi za dużo naleśników i część zjedliśmy z dżemem a z reszty zrobiłam krokiety :) Wykorzystałam grzyby które moczyłam i gotowałam na zupę grzybową :)
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2648
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4597
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102176
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6527
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2648
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4597
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102176
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6527
Składniki
Z podanych składników zrobić ciasto naleśnikowe i zostawić, żeby odpoczęło następnie smażyć naleśniki. Kapustę kiszoną pokroić i obgotować. Grzyby namoczyć na noc i ugotować, następnie je drobno pokroić. Wymieszać kapustę z grzybami i doprawić do smaku solą i pieprzem. Na naleśnika nakładać dość dużo farszu, zawinąć brzegi naleśnika do środka i zwinąć w rulon. Krokieta obtoczyć w pokłóconych jajkach i bułce tartej. Smażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju. Podawać z czerwonym barszczem. Smacznego