Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyszło mi za dużo naleśników i część zjedliśmy z dżemem a z reszty zrobiłam krokiety :) Wykorzystałam grzyby które moczyłam i gotowałam na zupę grzybową :)
Polecam.
Odsłon: 521
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12536
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 5294
Polecam.
Odsłon: 521
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12536
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 5294
Składniki
Z podanych składników zrobić ciasto naleśnikowe i zostawić, żeby odpoczęło następnie smażyć naleśniki. Kapustę kiszoną pokroić i obgotować. Grzyby namoczyć na noc i ugotować, następnie je drobno pokroić. Wymieszać kapustę z grzybami i doprawić do smaku solą i pieprzem. Na naleśnika nakładać dość dużo farszu, zawinąć brzegi naleśnika do środka i zwinąć w rulon. Krokieta obtoczyć w pokłóconych jajkach i bułce tartej. Smażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju. Podawać z czerwonym barszczem. Smacznego