Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie trochę czasu trzeba poświecić
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336639
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3757
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422867
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2504
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336639
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3757
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422867
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2504
Składniki
Farsz Pieczarki myjemy kroimy w plastry. Kapustę smażymy na maśle,dodajemy pokrojoną cebulę w kostkę drobną. Doprawiamy solą,pieprzem i odrobiną Vegety.
Naleśniki W naczyniu wlewamy mleko,dodajemy jajko,mąkę i maślankę. Blendujemy (miksujemy) na koniec dodajemy olej i mieszamy konsystencja powinna być gęsta. Na usmażone naleśniki kładziemy farsz rozprowadzamy po całym naleśniku. Zawijamy w kopertę. Obtaczamy w jajku i bułce. Smażymy na wolnym ogniu. Podajemy z barszczykiem czerwonym.