Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie trochę czasu trzeba poświecić
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457575
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1408
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2232
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 569
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457575
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1408
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2232
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 569
Składniki
Farsz Pieczarki myjemy kroimy w plastry. Kapustę smażymy na maśle,dodajemy pokrojoną cebulę w kostkę drobną. Doprawiamy solą,pieprzem i odrobiną Vegety.
Naleśniki W naczyniu wlewamy mleko,dodajemy jajko,mąkę i maślankę. Blendujemy (miksujemy) na koniec dodajemy olej i mieszamy konsystencja powinna być gęsta. Na usmażone naleśniki kładziemy farsz rozprowadzamy po całym naleśniku. Zawijamy w kopertę. Obtaczamy w jajku i bułce. Smażymy na wolnym ogniu. Podajemy z barszczykiem czerwonym.