Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja w płatkach kukurydzianych
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 55
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1699
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 55
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 779
Dziś do pracy.
Odsłon: 268
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1699
Składniki
Pieczarki oczyścić ,pokroić w kostkę ,opłukać i osączyć na sicie. Cebulę pokroić w kostkę ,zeszklić na łyżce masła ,dodać jeszcze jedną łyżkę masła oraz pieczarki z przyprawami , nieco zwiększyć ogień ,tak aby się smażyły. Kiedy się przyrumienią ,zdjąć z ognia ,wystudzić. Wymieszać z tartym serem oraz z poszatkowaną natką pietruszki. Gotową masę nałożyć na naleśniki ,zawinąć ,obtoczyć w rozkłóconym jajku i płatkach kukurydzianych. Smażyć na średnim ogniu ,na rumiano (około 2-3 min z każdej strony).