Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, a wykwintne, a przy tym pyszne danie z królika.
Polecam.
Odsłon: 564
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 465
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 330
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 48
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 788
Polecam.
Odsłon: 564
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 465
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 330
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 48
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 788
Składniki
Mięso umyć, osuszyć, cebulę pokroić w piórka. Na rozgrzanej oliwie krótko podsmażyć mięso z obu stron, dodać cebulę, podsmażyć razem do zeszklenia cebuli. Podlać gorącym wywarem lub wodą, dodać żurawinę, sól i pieprz do smaku, zamieszać sos i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i powoli dusić pod przykryciem (ok. 1 godz.) do miękkości mięsa.
Podawać na gorąco z kuskusem, ryżem lub innym ulubionym dodatkiem i sałatą lub inną (też ulubioną) surówką