Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko zdecydowanie dla wybrednych dzieciaków. Moje nie lubią żadnych dodatków dlatego na święta robię im z masełkiem.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 33
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 11
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 62
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5085
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 33
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 11
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 62
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5085
Składniki
Mięso mielimy, doprawiamy solą i pieprzem. Formujemy nasze kotlety, pamiętając nawilżać dłonie aby mięso się nie kleiło. Na dłoni robimy placek, na środku dajemy łyżkę masła, zawijamy w kulkę i obtaczamy w bułce. Olej rozgrzewamy. Do rozbełtanych jaj wkładamy nasze mięso a następnie ponownie obtaczamy w bułce, smażymy na głębokim rozgrzanym tłuszczu.