Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i pożywne jedzenie obiadowe , które było bardzo często, prawie w każdym gospodarstwie domowym, przyrządzane za czasów PRL-u. Z ogórkiem kiszonym lub kapustą kiszoną tworzyło bardzo smakowity tandem.
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 30
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3932
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 836
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 414
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 30
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3932
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 836
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 414
Składniki
Kiełbasę, mortadelę, kroimy w 1-1,5 cm plastry, namaczamy w roztrzepanym jajku, panierujemy w bułce tartej. Na rozgrzany tłuszcz układamy panierowane plastry kiełbasy, smażymy z obu stron i podajemy gorące bezpośrednio z dodatkami.