Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i pożywne jedzenie obiadowe , które było bardzo często, prawie w każdym gospodarstwie domowym, przyrządzane za czasów PRL-u. Z ogórkiem kiszonym lub kapustą kiszoną tworzyło bardzo smakowity tandem.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 209
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22458
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 232
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 209
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22458
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 232
Składniki
Kiełbasę, mortadelę, kroimy w 1-1,5 cm plastry, namaczamy w roztrzepanym jajku, panierujemy w bułce tartej. Na rozgrzany tłuszcz układamy panierowane plastry kiełbasy, smażymy z obu stron i podajemy gorące bezpośrednio z dodatkami.