Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i pożywne jedzenie obiadowe , które było bardzo często, prawie w każdym gospodarstwie domowym, przyrządzane za czasów PRL-u. Z ogórkiem kiszonym lub kapustą kiszoną tworzyło bardzo smakowity tandem.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103855
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2014
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5886
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5885
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 103855
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2014
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5886
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5885
Składniki
Kiełbasę, mortadelę, kroimy w 1-1,5 cm plastry, namaczamy w roztrzepanym jajku, panierujemy w bułce tartej. Na rozgrzany tłuszcz układamy panierowane plastry kiełbasy, smażymy z obu stron i podajemy gorące bezpośrednio z dodatkami.