Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i pożywne jedzenie obiadowe , które było bardzo często, prawie w każdym gospodarstwie domowym, przyrządzane za czasów PRL-u. Z ogórkiem kiszonym lub kapustą kiszoną tworzyło bardzo smakowity tandem.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1251
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 596
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1351
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1251
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 596
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1351
Składniki
Kiełbasę, mortadelę, kroimy w 1-1,5 cm plastry, namaczamy w roztrzepanym jajku, panierujemy w bułce tartej. Na rozgrzany tłuszcz układamy panierowane plastry kiełbasy, smażymy z obu stron i podajemy gorące bezpośrednio z dodatkami.