Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 73
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1306
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 444
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 73
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1306
Jeśli znudziły wam się tradycyjne kotlety, polecam kotlety drobiowe z dodatki...
Odsłon: 444
Składniki
Filet przekroić na pół, wzdłuż robiąc kieszonkę. Do środka włożyć plaster szynki i plaster sera żółtego. Obtoczyć w podwójnej panierce mąka-jajko-bułka-jajko-bułka. Smażyć na głębokim oleju, tak jak frytki. Smacznego!!! (Zamiast sera żółtego można dodać ser pleśniowy).