Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 1203
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 343
Grzyby zebrane przez moje dzieci i oto z tych grzybów zapasy grzybów suszonych.
Odsłon: 166
Polecam.
Odsłon: 1203
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 343
Grzyby zebrane przez moje dzieci i oto z tych grzybów zapasy grzybów suszonych.
Odsłon: 166
Składniki
Filet przekroić na pół, wzdłuż robiąc kieszonkę. Do środka włożyć plaster szynki i plaster sera żółtego. Obtoczyć w podwójnej panierce mąka-jajko-bułka-jajko-bułka. Smażyć na głębokim oleju, tak jak frytki. Smacznego!!! (Zamiast sera żółtego można dodać ser pleśniowy).