Dania główne Przepis na:
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Filet przekroić na pół, wzdłuż robiąc kieszonkę. Do środka włożyć plaster szynki i plaster sera żółtego. Obtoczyć w podwójnej panierce mąka-jajko-bułka-jajko-bułka. Smażyć na głębokim oleju, tak jak frytki. Smacznego!!! (Zamiast sera żółtego można dodać ser pleśniowy).
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

embepe13 26 stycznia 2012Zgłoś do usunięcia
GOŚCIU, się smaży a nie smarzy! "Gość w dom, woda do rosołu"0 Kto głosował? | Odpowiedz

maniek11 18 kwietnia 2009Zgłoś do usunięcia
CORDON BLUE znają prawie na całym świecie w keżdej gwiazdkowej restałracji.To jest oryginalna nazwa dania.0 Kto głosował? | Odpowiedz

anulkak1k 24 kwietnia 2008Zgłoś do usunięcia
ludzie zastanowcie sie co piszecie, kazdy ma prawo nazwac swoja potrawe jak sie mu podoba!!11 Kto głosował? | Odpowiedz