Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lubię dania tego rodzaju, zmieniamy dodawane warzywa i za każdym razem mamy inny smak
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4004
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34235
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1742
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113665
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4004
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34235
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1742
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113665
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostkę, zamarynować w sosie sojowym na ok 30 min, 2. rozgrzać łyżkę oleju, podsmażyć mięso na rumiano, dodać pokrojoną w plastry cebulę i czosnek, smażyć chwilę, następnie dodać marchew, po kilku minutach dodać pieczarki i na końcu paprykę, chwile smażyć, następnie podlać kilkoma łyżkami wody, dodać oregano i pieprz, w razie potrzeby posolić, dusić razem kilka minut, podawać ze smażonymi ziemniakami i surówką, smacznego