Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lubię dania tego rodzaju, zmieniamy dodawane warzywa i za każdym razem mamy inny smak
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostkę, zamarynować w sosie sojowym na ok 30 min, 2. rozgrzać łyżkę oleju, podsmażyć mięso na rumiano, dodać pokrojoną w plastry cebulę i czosnek, smażyć chwilę, następnie dodać marchew, po kilku minutach dodać pieczarki i na końcu paprykę, chwile smażyć, następnie podlać kilkoma łyżkami wody, dodać oregano i pieprz, w razie potrzeby posolić, dusić razem kilka minut, podawać ze smażonymi ziemniakami i surówką, smacznego