Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lubię dania tego rodzaju, zmieniamy dodawane warzywa i za każdym razem mamy inny smak
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostkę, zamarynować w sosie sojowym na ok 30 min, 2. rozgrzać łyżkę oleju, podsmażyć mięso na rumiano, dodać pokrojoną w plastry cebulę i czosnek, smażyć chwilę, następnie dodać marchew, po kilku minutach dodać pieczarki i na końcu paprykę, chwile smażyć, następnie podlać kilkoma łyżkami wody, dodać oregano i pieprz, w razie potrzeby posolić, dusić razem kilka minut, podawać ze smażonymi ziemniakami i surówką, smacznego