Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię tak przygotowanego kurczaka, jest aromatyczny i soczysty, polecam
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 261
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 165
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 51
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 261
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 165
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 46
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 51
Składniki
1. mięso myjemy, warzywa obieramy, kroimy w plastry, do miski wkładamy kurczaka i warzywa, polewamy 2 łyżkami sosu sojowego oraz odrobinę solimy, mieszamy, odstawiamy na noc do lodówki, 2. rozgrzewamy łyżkę oleju, obsmażamy mięso na rumiano, przekładamy do rondla, podsmażamy warzywa, dodajemy do mięsa, podlewamy 1/2 szkl gorącej wody, dusimy na małym ogniu, w razie konieczności podlewamy wodą, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, ja podałam z gotowanymi ziemniakami i mizerią, smacznego