Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię tak przygotowanego kurczaka, jest aromatyczny i soczysty, polecam
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4173
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34256
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1878
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113677
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4173
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34256
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1878
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113677
Składniki
1. mięso myjemy, warzywa obieramy, kroimy w plastry, do miski wkładamy kurczaka i warzywa, polewamy 2 łyżkami sosu sojowego oraz odrobinę solimy, mieszamy, odstawiamy na noc do lodówki, 2. rozgrzewamy łyżkę oleju, obsmażamy mięso na rumiano, przekładamy do rondla, podsmażamy warzywa, dodajemy do mięsa, podlewamy 1/2 szkl gorącej wody, dusimy na małym ogniu, w razie konieczności podlewamy wodą, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, ja podałam z gotowanymi ziemniakami i mizerią, smacznego