Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 415
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 530
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 24
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 89
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 415
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 530
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 24
Jest to bardzo rozgrzewający, lekko pikantny napój, idealny na zimowe dni. Ni...
Odsłon: 89
Składniki
1-podziel kurczaka na pół,na blachę w piekarniku wysyp 1-2 kg soli, równą warstwą,układaj kurczaka wewnętrzną stroną.Piecz w temp.200 st.C. przez15min. potem zmniejsz do 180-170st..Kiedy skórka będzie brązowa,[45-65 min.] i podasz to gościom, zapytaj-jakich przypraw użyłaś/eś.Dobrej zabawy.Do tego dania pasują frytki,i ostre sałatki,jakie?-zapytaj.Czas pzyrządzania 10-15 min.-reszta to czekanie.