Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty, wspaniały kurczak na różne okazje.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3029
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3029
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Składniki
Kurę marynujemy w litrze maślanki z czosnkiem, cebulą, solą, pieprzem, cytryną. Najlepiej cała noc, ja trzymałam w garnku w lodówce całą dobę. Następnie wyciągamy na godzinę żeby obciekło i nie było takie zimne, można dodać trochę masła i pieczemy ok. godziny w ok. 200 stopniach.