Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysty, wspaniały kurczak na różne okazje.
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12931
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8039
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 309
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2183
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 719
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12931
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8039
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 309
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2183
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 719
Składniki
Kurę marynujemy w litrze maślanki z czosnkiem, cebulą, solą, pieprzem, cytryną. Najlepiej cała noc, ja trzymałam w garnku w lodówce całą dobę. Następnie wyciągamy na godzinę żeby obciekło i nie było takie zimne, można dodać trochę masła i pieczemy ok. godziny w ok. 200 stopniach.