Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak jest mięskiem które pasuje do wszystkiego. W tej wersji zasmakował szczególnie młodszym brzuszkom.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 511
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 855
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 631
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113114
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 511
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 855
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 631
Składniki
Kurczaka myjemy, osuszamy. Wkładamy do naczynia żaroodpornego. Warzywa myjemy. Brokuła dzielimy na różyczki, pomidorowa kroimy w kawałki. Układamy pomiędzy kurczaka. Oprószamy wszystko przyprawami. Margarynę kroimy w kostkę i układamy na całości. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika ( 180°C ) na 60 - 70 min. W miedzy czasie podlewamy kurczaka powstałym sosem. Podajemy z ulubionymi dodatkami.