Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, łatwy i nie wymagający obiad ;) Robię go zawsze gdy dopada mnie leń lub nie mam czasu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1446
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1612
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1446
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1612
Składniki
Ugotuj ryż. Filet pokrój na kawałki, posól. W garnku lun woku rozgrzej olej, podsmaż mięso, wrzuć mrożone warzywa, smaż razem przez 5 minut, dodaj pokrojonego ananasa, wlej sos, dodaj pół szklanki wody, gotuj 10 minut