Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, łatwy i nie wymagający obiad ;) Robię go zawsze gdy dopada mnie leń lub nie mam czasu.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8582
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 583
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8582
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 583
Składniki
Ugotuj ryż. Filet pokrój na kawałki, posól. W garnku lun woku rozgrzej olej, podsmaż mięso, wrzuć mrożone warzywa, smaż razem przez 5 minut, dodaj pokrojonego ananasa, wlej sos, dodaj pół szklanki wody, gotuj 10 minut