Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, łatwy i nie wymagający obiad ;) Robię go zawsze gdy dopada mnie leń lub nie mam czasu.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31007
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5449
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31007
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3679
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5449
Składniki
Ugotuj ryż. Filet pokrój na kawałki, posól. W garnku lun woku rozgrzej olej, podsmaż mięso, wrzuć mrożone warzywa, smaż razem przez 5 minut, dodaj pokrojonego ananasa, wlej sos, dodaj pół szklanki wody, gotuj 10 minut