Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kurczak po francusku"
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1281
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 684
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 693
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1281
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 684
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 693
Składniki
Fasolę odsącz na sicie i przepłucz pod wodą.
Mięso pokrój w kostkę, posyp solą i pieprzem, a cebulę z czosnkiem drobno posiekaj. Podsmaż na oleju.
Zalej całość najpierw białym winem, a po chwili bulionem. Duś potrawę pod przykryciem około 20 minut. Przed samym końcem dorzuć czerwoną i białą fasolę.
Gotowe danie wymieszaj ze śmietaną, natką pietruszki i resztą przypraw.
Potrawę podawaj ze świeżą bagietką.
40 min ? Stopień trudności: średnie ? Kalorie: 360
<strong>Justyna Cukier z Drzewicy</strong>Źródło: Super TV