Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa pochidząca z kuchni indyjskiej. To aromatyczne i rozgrzewające danie które najczęściej podajemy z ryżem.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 72
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 329
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2841
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 72
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 329
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2841
Składniki
Kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na patelni.
Do mięsa dodaj fix lub zmieszane przyprawy do tikka masala, oraz pomidory z puszki. Całość duś przez około 5 minut.
Na koniec dodaj jogurt naturalny i doprowadź do wrzenia.
Danie podawaj z ugotowanym ryżem.