Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa pochidząca z kuchni indyjskiej. To aromatyczne i rozgrzewające danie które najczęściej podajemy z ryżem.
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 43
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 239
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 40
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 21
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1143
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 43
Wyśmienita rolada ze schabu faszerowana mięsem mielonym z dodatkiem warzyw. Ś...
Odsłon: 239
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 40
Smaczna i aromatyczna wersja gulaszu. Można podać go z ziemniakami, kaszą lub...
Odsłon: 21
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1143
Składniki
Kurczaka pokrój w kostkę i podsmaż na patelni.
Do mięsa dodaj fix lub zmieszane przyprawy do tikka masala, oraz pomidory z puszki. Całość duś przez około 5 minut.
Na koniec dodaj jogurt naturalny i doprowadź do wrzenia.
Danie podawaj z ugotowanym ryżem.