Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast kurczaka można użyć pierś z indyka lub tofu.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2880
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 572
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3662
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 235
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 321
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2880
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 572
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3662
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 235
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 321
Składniki
Piersi umyć i pokroić w kostkę, podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu.
Cebulę pokroić w piórka. Paprykę pokroić w paski. Dodać do kurczaka i smażyć przez około 10 minut.
Fix rozmieszać z wodą i dodać do kurczaka.
Wszystko gotować przez około 15 minut, co jakiś czas mieszając.
Podawać z ryżem i surówką według uznania. SMACZNEGO!