Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kaski kurczaka w ziołowym cieście naleśnikowym.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1825
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8384
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 769
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253679
Polecam.
Odsłon: 1476
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1825
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8384
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 769
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253679
Polecam.
Odsłon: 1476
Składniki
Fileta z kurczaka umyj, osusz,usuń błonki i pokrój w paski. dopraw solą pieprzem oraz papryką czerwoną. przełóż do miski i włóż do lodówki na pół godziny. osobnej misce umieść wszystkie składniki na ciasto i wymieszaj aż się połączą. Mięso przełóż do ciasta naleśnikowego i wymieszaj tak aby całe było oblepione. smaż partiami na głębokim tłuszczu na złoto-brązowy kolor. przełóż na ręcznik papierowy. Smacznego!