Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kaski kurczaka w ziołowym cieście naleśnikowym.
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 771
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 933
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 2475
Szybkie i smaczne ciasteczka pieguski z czekoladą idealne na święta. Można je...
Odsłon: 771
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 933
Faszerowany szczupak na Wigilię? Czemu nie! To niezwykle ciekawa i efektowna...
Odsłon: 2475
Składniki
Fileta z kurczaka umyj, osusz,usuń błonki i pokrój w paski. dopraw solą pieprzem oraz papryką czerwoną. przełóż do miski i włóż do lodówki na pół godziny. osobnej misce umieść wszystkie składniki na ciasto i wymieszaj aż się połączą. Mięso przełóż do ciasta naleśnikowego i wymieszaj tak aby całe było oblepione. smaż partiami na głębokim tłuszczu na złoto-brązowy kolor. przełóż na ręcznik papierowy. Smacznego!