Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe przygotowanie, całość do naczynia żaroodpornego i do piekarnika. Świeża bagietka i całość zamyka się ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Kurczaka myjemy, oczyszczamy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Śmietanę, pokruszony ser, rozmrożone grzyby, posiekany lubczyk, słodką paprykę, tabasco, sól i pieprz, dokładnie mieszamy. Dodajmy pałki z kurczaka, ponownie mieszamy. Całość przekładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy 45 min. w temperaturze 180°C. Podajemy ze świeżym pieczywem.