Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna odsłona mięsa drobiowego. Robię je ze względu na dzieci, ponieważ w takiej formie zawsze udaje mi się przemycić mięso, za którym nie przepadają.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16766
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 90
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 305
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 822
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23200
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16766
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 90
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 305
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 822
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23200
Składniki
Mięso pokroić na niewielkie kawałki. Oprószyć przyprawami i odstawić na pół godziny do lodówki. Usmażyć na oleju do miękkości. Zmniejszyć ogień, dodać śmietanę i pokrojony ser. Mieszać do rozpuszczenia. Doprawić. Podawać z ryżem, makaronem lub ziemniakami. Podałam z ziemniakami i mizerią.