Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię szybkie dania, takie wychodzą i smakują najlepiej.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 521
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10452
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13471
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2729
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 521
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10452
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13471
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2729
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
6. Sos rozrabiamy z ½ szk. wody oraz ½ szk. śmietany.
7. Dodajemy do grzybów, chwilę gotujemy.
8. Mięso przekładamy do naczynia.
9. Polewamy sosem z grzybami.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.