Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię szybkie dania, takie wychodzą i smakują najlepiej.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19191
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19191
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13008
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232068
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
6. Sos rozrabiamy z ½ szk. wody oraz ½ szk. śmietany.
7. Dodajemy do grzybów, chwilę gotujemy.
8. Mięso przekładamy do naczynia.
9. Polewamy sosem z grzybami.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.