Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny i niemal rozpływający się w ustach kurczak w przepysznym sosie. Idealnie smakuje podany z ziemniakami lub ryżem.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 108
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 84
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 108
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej z suszonych pomidorów. Cebulę i pomidory siekamy w drobną kostkę. Podsmażamy na rozgrzanym oleju
W międzyczasie pierś kroimy w kostkę, oprószamy solą i pieprzem.
Kurczaka dodajemy do zeszklonej cebuli. Całość smażymy do zezłocenia kurczaka. Po tym czasie na patelnię wlewamy śmietankę i całość zagotowujemy. Na koniec danie posypujemy natką pietruszki