Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje zarówno jako samodzielne danie jak również dodatek do chleba.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 130
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 29
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 130
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 29
Składniki
Seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. W wolnowarze na dnie ułożyć filety, posypać selerem. Przygotować sos. Do miski przełożyć pomidory z puszki i trochę je rozdrobnić. Doprawić do smaku sosem sojowym, sosem chili i pieprzem. wszystko wymieszać i polać przygotowane mięso w wolnowarze. Ustawić na 8 godzin na małym ogniu. Po upływie 6 godzin mięso lekko rozdrobnić i wszystko przemieszać. Smakuje zarówno jako samodzielne danie lub na kanapki Smacznego.