Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje zarówno jako samodzielne danie jak również dodatek do chleba.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34614
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 885
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 155
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3787
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34614
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 885
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 155
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3787
Składniki
Seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. W wolnowarze na dnie ułożyć filety, posypać selerem. Przygotować sos. Do miski przełożyć pomidory z puszki i trochę je rozdrobnić. Doprawić do smaku sosem sojowym, sosem chili i pieprzem. wszystko wymieszać i polać przygotowane mięso w wolnowarze. Ustawić na 8 godzin na małym ogniu. Po upływie 6 godzin mięso lekko rozdrobnić i wszystko przemieszać. Smakuje zarówno jako samodzielne danie lub na kanapki Smacznego.