Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje zarówno jako samodzielne danie jak również dodatek do chleba.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1324
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 234
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1324
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 234
Składniki
Seler zetrzeć na tarce o grubych oczkach. W wolnowarze na dnie ułożyć filety, posypać selerem. Przygotować sos. Do miski przełożyć pomidory z puszki i trochę je rozdrobnić. Doprawić do smaku sosem sojowym, sosem chili i pieprzem. wszystko wymieszać i polać przygotowane mięso w wolnowarze. Ustawić na 8 godzin na małym ogniu. Po upływie 6 godzin mięso lekko rozdrobnić i wszystko przemieszać. Smakuje zarówno jako samodzielne danie lub na kanapki Smacznego.