Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy za oknem słońce i pogoda nie chcę się siedzieć w kuchni, obiad można zawsze zrobić na grillu, leniuchowanie od południa.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 666
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 99
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 666
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 99
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Fileta kroimy na kotlety i ubijamy, obtaczamy w curry i słodkiej papryce. Kładziemy na rozgrzanym grillu razem z ananasem, aż do upieczenia. Mięso polewamy oliwą podczas grillowania by nie zeschło, na końcu posypujemy startym żółtym serem i nakładamy na mięso ananas zdobimy żurawiną do smaku. Do tego wrzucamy do grilla kilka ziemniaków, najlepiej smakują z białym twarogiem z ziołami i rzodkiewką.