Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy za oknem słońce i pogoda nie chcę się siedzieć w kuchni, obiad można zawsze zrobić na grillu, leniuchowanie od południa.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 199
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 32
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17432
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 199
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 32
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17432
Składniki
Fileta kroimy na kotlety i ubijamy, obtaczamy w curry i słodkiej papryce. Kładziemy na rozgrzanym grillu razem z ananasem, aż do upieczenia. Mięso polewamy oliwą podczas grillowania by nie zeschło, na końcu posypujemy startym żółtym serem i nakładamy na mięso ananas zdobimy żurawiną do smaku. Do tego wrzucamy do grilla kilka ziemniaków, najlepiej smakują z białym twarogiem z ziołami i rzodkiewką.