Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie bagietki czosnkowej okazało się świetnym pomysłem. Jeśli nie masz pomysłu na obiad zrób kurczak w ten sposób. Pycha
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 65
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7039
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6094
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 65
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7039
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6094
Składniki
Mięso kroimy w kostkę i przyprawiamy. Pieczarki i cebulę również kroimy. Podsmażamy osobno mięso i pieczarki. Składniki na masełko czosnkowe łączymy. Na dnie naczynia do zapiekania układamy mięso, pieczarki i starty ser. Na górę układamy kawałki bagietki posmarowane masełkiem czosnkowym. Posypujemy serem. pieczemy 15 minut w foli aluminiowej a 10 już bez foli by bagietki się zbyt nie przypiekły. Ja piekłam w piekarniku nagrzanym na 220 stopni. Obejrzyj film video.