Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie bagietki czosnkowej okazało się świetnym pomysłem. Jeśli nie masz pomysłu na obiad zrób kurczak w ten sposób. Pycha
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2873
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 851
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2413
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6670
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2873
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 851
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2413
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6670
Składniki
Mięso kroimy w kostkę i przyprawiamy. Pieczarki i cebulę również kroimy. Podsmażamy osobno mięso i pieczarki. Składniki na masełko czosnkowe łączymy. Na dnie naczynia do zapiekania układamy mięso, pieczarki i starty ser. Na górę układamy kawałki bagietki posmarowane masełkiem czosnkowym. Posypujemy serem. pieczemy 15 minut w foli aluminiowej a 10 już bez foli by bagietki się zbyt nie przypiekły. Ja piekłam w piekarniku nagrzanym na 220 stopni. Obejrzyj film video.