Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie bagietki czosnkowej okazało się świetnym pomysłem. Jeśli nie masz pomysłu na obiad zrób kurczak w ten sposób. Pycha
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 179
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16185
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 79
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 195
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 179
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 143
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16185
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 79
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 195
Składniki
Mięso kroimy w kostkę i przyprawiamy. Pieczarki i cebulę również kroimy. Podsmażamy osobno mięso i pieczarki. Składniki na masełko czosnkowe łączymy. Na dnie naczynia do zapiekania układamy mięso, pieczarki i starty ser. Na górę układamy kawałki bagietki posmarowane masełkiem czosnkowym. Posypujemy serem. pieczemy 15 minut w foli aluminiowej a 10 już bez foli by bagietki się zbyt nie przypiekły. Ja piekłam w piekarniku nagrzanym na 220 stopni. Obejrzyj film video.