Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie bagietki czosnkowej okazało się świetnym pomysłem. Jeśli nie masz pomysłu na obiad zrób kurczak w ten sposób. Pycha
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7390
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 384
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 83
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7390
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 384
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 91
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 83
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 176
Składniki
Mięso kroimy w kostkę i przyprawiamy. Pieczarki i cebulę również kroimy. Podsmażamy osobno mięso i pieczarki. Składniki na masełko czosnkowe łączymy. Na dnie naczynia do zapiekania układamy mięso, pieczarki i starty ser. Na górę układamy kawałki bagietki posmarowane masełkiem czosnkowym. Posypujemy serem. pieczemy 15 minut w foli aluminiowej a 10 już bez foli by bagietki się zbyt nie przypiekły. Ja piekłam w piekarniku nagrzanym na 220 stopni. Obejrzyj film video.