Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł na szybki, prosty i pyszny obiad :-)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić i podgotować. Cebulę pokroić w kostke i zeszklić. Dołożyć do niej pierś pokrojoną w średnią lub mała kostkę, usmażyć. Dodać grzyby, wszystko doprawić solą i pieprzem i smażyć kilka minut. Wlać ok. 0,5 - 3/4 szkl. wody i dodać przecier. Wszystko wymieszać, ewentualnie doprawić i dusić jeszcze kilka min. Podawać z ryżem. Smacznego :-)