Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł na szybki, prosty i pyszny obiad :-)
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 27
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 57
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26537
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 27
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 57
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26537
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić i podgotować. Cebulę pokroić w kostke i zeszklić. Dołożyć do niej pierś pokrojoną w średnią lub mała kostkę, usmażyć. Dodać grzyby, wszystko doprawić solą i pieprzem i smażyć kilka minut. Wlać ok. 0,5 - 3/4 szkl. wody i dodać przecier. Wszystko wymieszać, ewentualnie doprawić i dusić jeszcze kilka min. Podawać z ryżem. Smacznego :-)