Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł na szybki, prosty i pyszny obiad :-)
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8004
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 282
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2172
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 687
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8004
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 282
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2172
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 687
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić i podgotować. Cebulę pokroić w kostke i zeszklić. Dołożyć do niej pierś pokrojoną w średnią lub mała kostkę, usmażyć. Dodać grzyby, wszystko doprawić solą i pieprzem i smażyć kilka minut. Wlać ok. 0,5 - 3/4 szkl. wody i dodać przecier. Wszystko wymieszać, ewentualnie doprawić i dusić jeszcze kilka min. Podawać z ryżem. Smacznego :-)