Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13194
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1152
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13194
Składniki
Pokrojonego kurczaka wrzucamy na wrząca osoloną wodę. Gdy zmięknie, dodajemy pokrojone ząbki czosnku i skrojoną całą wiązkę koperku razem z łodygami. Dusimy pod przykryciem kilka minut. W tym czasie przygotowujemy sos; Śmietanę, mąkę i przyprawy mieszamy ze sobą. w małym naczyniu, tak aby nie było grudek. Wylewamy na gotujące się mięso. Można doprawić maggi w płynie lub świeżym lubczykiem Smacznego :)