Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
Pokrojonego kurczaka wrzucamy na wrząca osoloną wodę. Gdy zmięknie, dodajemy pokrojone ząbki czosnku i skrojoną całą wiązkę koperku razem z łodygami. Dusimy pod przykryciem kilka minut. W tym czasie przygotowujemy sos; Śmietanę, mąkę i przyprawy mieszamy ze sobą. w małym naczyniu, tak aby nie było grudek. Wylewamy na gotujące się mięso. Można doprawić maggi w płynie lub świeżym lubczykiem Smacznego :)