Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 716
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12508
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 716
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12508
Składniki
Pokrojonego kurczaka wrzucamy na wrząca osoloną wodę. Gdy zmięknie, dodajemy pokrojone ząbki czosnku i skrojoną całą wiązkę koperku razem z łodygami. Dusimy pod przykryciem kilka minut. W tym czasie przygotowujemy sos; Śmietanę, mąkę i przyprawy mieszamy ze sobą. w małym naczyniu, tak aby nie było grudek. Wylewamy na gotujące się mięso. Można doprawić maggi w płynie lub świeżym lubczykiem Smacznego :)