Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 129
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 183
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 328
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 129
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 183
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 328
Składniki
Pokrojonego kurczaka wrzucamy na wrząca osoloną wodę. Gdy zmięknie, dodajemy pokrojone ząbki czosnku i skrojoną całą wiązkę koperku razem z łodygami. Dusimy pod przykryciem kilka minut. W tym czasie przygotowujemy sos; Śmietanę, mąkę i przyprawy mieszamy ze sobą. w małym naczyniu, tak aby nie było grudek. Wylewamy na gotujące się mięso. Można doprawić maggi w płynie lub świeżym lubczykiem Smacznego :)