Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby standard ale jednak cos innego
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8105
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 389
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8105
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 389
Składniki
W dużym garnku rozpuszczamy masło wrzucamy paprykę, cebulę i cukinie dusimy do miękkości. Na patelni smażymy pieczarki aż woda odparuje i dodajemy do garnka. Wrzucamy również pomidory i dusimy jeszcze 10 min. Piersi z kurczaka obsmażamy i na sam koniec wkładamy do garnka żeby doszły wtedy będą soczyste.