Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam kurczaka pod kazda postacia, dzisiaj proponuje w ostrej wersji z papryczka chilli
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1312
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1567
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1324
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1386
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1312
Składniki
W naczyniu zaroodpornym na spod klade pokrojone w plastry ziemniaki, cebule i przekrojone na pol pomidorki, pokrojone papryczki chilli. Na wierz daje kurczaka przekojonego na pol, ktorego natarlam sosem, na wierz posypuje kulkami czarnego pieprzu., zalewam woda i przykrywam folia. Wkladam do rozgrzanego piekarnika na 30 min, po uplywie tego czasu sciagam folie i pieke ok godziny. Smacznego
Sos: - szklanka wody - 3 lyzki octu -3 lyzki przecieru pomidorowego - sol - przyprawa do kurczaka - 3 zabki czosnku - przyprawa curry Wszystko razem blendujemy i nacieramy kurczaka