Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 30-01-2011
Danie wbrew pozorom nie jest słodkie, więc odpada jeśli jesteś łasuchem :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2410
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1635
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 495
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2410
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1635
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 495
Składniki
Kurczaka oczyścić z błonek, rozbić, przyprawić solą, pieprzem i ostrą papryką.
Następnie panierować najpierw w mące, potem w jajku a na końcu w musli pomieszanym z orzechami.
Smażyć na głębokiej oliwie (uwaga, ogień nie może być zbyt mocny, bo orzechy szybko nam się spalą).
Gdy kotleciki będą już rumiane przekładamy na talerz i dekorujemy żurawiną.
Done! Smacznego :)