Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla grzybiarzy i smakoszy grzybów.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 184
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 221
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 155
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 121
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1922
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 184
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 221
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 155
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 121
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1922
Składniki
Pierś smażymy w tradycyjny sposób doprawiając jak kto lubi.
Sos: na patelnie z roztopionym masłem wrzucamy kurki, przeciśnięty przez praskę czosnek i cebulę. Dusimy wszystko ok. 15 min. Mąkę ziemniaczaną rozpuścić w szklance zimnej wody i dodać do kurek. Dusić jeszcze 10-15 min. pod koniec doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Sos można wykorzystać do wielu potraw. Polecam i życzę smacznego.