Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Kurki z boczkiem i pieczarkami"
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 304
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 59
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 51
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 304
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 59
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 51
Składniki
Grzyby oczyść, kurki umyj, pieczarki pokrój na połówki. Na patelni rozgrzej niewielką ilość oleju, przesmaż na nim posiekaną cebulę. Następnie dodaj pokrojony boczek, obsmaż, dodaj grzyby i smaż dalej razem, aż się lekko zezłocą. Dopraw.
Do gotowego dania dodaj pokrojoną natkę. Podaj ze świeżym pieczywem lub kaszą, np. gryczaną.Źródło: Świat kobiety