Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zdrowie na talerzu. Przepis na gulasz z mięsa wołowego oraz wielu warzyw. Niespodzianką jest jak ten warzywny miks ze sobą współgra.
patelnia, garnek
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3297
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 103
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 261
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3297
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 103
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 261
Składniki
1. Obrać cebulę, czosnek, marchewki, buraka. 2. Umyć marchewki, dynię, buraka. 3. Mięso umyć, odkroić włókna i pokroić w kostkę. Następnie obtoczyć w mące. 4. Rozgrzać olej na patelni i obsmażyć mięso z dwóch stron. 5. Obrać cebulę. Pokroić w paski. Wrzucić do garnka na rozgrzany olej. 4. Buraka pokroić w paski i dorzucić do cebuli. Podlać wodą. 5. Marchewki pokroić w talarki i dorzucić do garnka. 6. Dodać mięso. 7. Pokroić w kostkę cukinię oraz dynię i dorzucić do garnka. 8. Dodać pomidory. Zalać wodą tak, żeby przykryła zawartość garnka. 9. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek oraz przyprawy. 10. Dusić przez 2 h mieszając raz na jakiś czas. 11. Kuskus zalać wrzątkiem tak, żeby woda była ponad kaszą na wysokość 1 cm i trzymać pod przykryciem przez 5 minut. Smacznego! :)