Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54250
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 566
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5644
 
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54250
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 566
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5644
 
         
         
                Składniki
Ryby oczyścić, odciąć głowy, następnie naciąć poprzecznie w kilku miejscach.
Sok z cytryny wymieszać z kilkoma łyżkami oliwy, solą, pieprzem i natką pietruszki. Marynatą natrzeć ryby, odstawić na pół godziny.
Na patelni rozgrzać kilka łyżek oliwy. Do wnętrza ryb włożyć po 1-2 plasterki cytryny i gałązki pietruszki. Labraksy smażyć po 5-6 minut z obu stron.