Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1666
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1459
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1636
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1666
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1459
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1636
Składniki
Ryby oczyścić, odciąć głowy, następnie naciąć poprzecznie w kilku miejscach.
Sok z cytryny wymieszać z kilkoma łyżkami oliwy, solą, pieprzem i natką pietruszki. Marynatą natrzeć ryby, odstawić na pół godziny.
Na patelni rozgrzać kilka łyżek oliwy. Do wnętrza ryb włożyć po 1-2 plasterki cytryny i gałązki pietruszki. Labraksy smażyć po 5-6 minut z obu stron.