Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8653
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7240
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4949
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327896
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8653
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7240
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4949
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327896
Składniki
Ryby oczyścić, odciąć głowy, następnie naciąć poprzecznie w kilku miejscach.
Sok z cytryny wymieszać z kilkoma łyżkami oliwy, solą, pieprzem i natką pietruszki. Marynatą natrzeć ryby, odstawić na pół godziny.
Na patelni rozgrzać kilka łyżek oliwy. Do wnętrza ryb włożyć po 1-2 plasterki cytryny i gałązki pietruszki. Labraksy smażyć po 5-6 minut z obu stron.