Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lasagne w wersji wegetariańskiej.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32069
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9686
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2175
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4172
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 906
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32069
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9686
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2175
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4172
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 906
Składniki
Pomidor i ser żółty pokroić na plastry.
Olej rozgrzać na patelni, dodać szpinak oraz sól i podgrzewać aż do roztopienia lodu i następnie odparowania wody.
Dodać serek kanapkowy oraz ser pleśniowy i dokładnie wymieszać.
Na dnie naczynia żaroodpornego rozprowadzić 3-4 łyżki szpinaku.
Następnie układać na przemian warstwy makaronu i szpinaku.
Na górze ułożyć plastry pomidora oraz sera żółtego.
Lasagne piec w piekarniku z włączoną grzałką górną przez około 30 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza, następnie włączyć również grzałkę górną i piec jeszcze przez 5 minut.