Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lasagne w wersji wegetariańskiej.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2200
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2117
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 438
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 894
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1028
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2200
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2117
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 438
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 894
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1028
Składniki
Pomidor i ser żółty pokroić na plastry.
Olej rozgrzać na patelni, dodać szpinak oraz sól i podgrzewać aż do roztopienia lodu i następnie odparowania wody.
Dodać serek kanapkowy oraz ser pleśniowy i dokładnie wymieszać.
Na dnie naczynia żaroodpornego rozprowadzić 3-4 łyżki szpinaku.
Następnie układać na przemian warstwy makaronu i szpinaku.
Na górze ułożyć plastry pomidora oraz sera żółtego.
Lasagne piec w piekarniku z włączoną grzałką górną przez około 30 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza, następnie włączyć również grzałkę górną i piec jeszcze przez 5 minut.