Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie mojego dzieciństwa. Jeśli lubisz bigos to gwarantuje że łazanki też pokochasz.
Deska do krojenia, patelnia, dwa garnki, nóż, łyżka, miska
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 808
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5737
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9543
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 263
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 808
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5737
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9543
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 263
Składniki
Kapustę białą poszatkować i ugotować z dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego. Kapustę kiszoną można również pokroić żeby się wygodnie jadło. Ugotuj z liściem i zielem Boczek i kiełbasę pokroić i podsmażyć na nie wielkiej ilości oleju. Makaron ugotować według informacji podanych na opakowaniu.
Ugotowane kapusty odlać z wody i przełożyć do garnka, podsmażony boczek z kiełbasą dołożyć do środka i wymieszać. Ugotowany makaron też odlej na sicie i przelej zimną wodą. Dołóż do garnka z reszką składników, dodaj koncentrat pomidorowy, doprawić do smaku (według uznania) i można zajadać. Smacznego 🫶
Pokaż w komentarzu swoją wersję 🫶