Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste , smaczne danie.
Garnek, patelnia, drewniana łyżka.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 508
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2665
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2696
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 508
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2665
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2696
Składniki
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie wg. przepisu na opakowaniu.
Kapustę drobno poszatkować i ugotować w lekko osolonej wodzie do miękkości.
Boczek pokroić w kostkę i smażyć do wytopienia tłuszczu. Do boczku dodać drobno pokrojoną cebulę i lekko zrumienić.
Ugotowaną kapustę odsączyć, dodać do boczku i 3-4 minuty podsmażyć na małym ogniu ciągle mieszając.
Do kapusty dodać ugotowany makaron, wymieszać, doprawić solą i pieprzem wg. uznania Smacznego życzę:)