Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzięki Małgosi RK, zapas oscypków mamy ;) Nasi najbliżsi, zawsze o nas dbają <3 Dziękujemy Wam za to <3 Przede wszystkim za moc, którą nas obdarowujecie <3 :*
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17736
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15502
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6699
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17736
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1832
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15502
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6699
Składniki
Makaron gotujemy al dente, odcedzamy. Boczek kroimy w kostkę, smażymy na suchej patelni. Po kilku minutach dodajemy posiekaną cebulę. Smażymy , cały czas mieszając, do chrupkości boczku. Do całości dodajemy poszatkowaną kapustę, ½ część pokrojonego w drobną kostkę sera, dolewamy szklankę bulionu, dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Następnie dodajemy osączony makaron, dokładnie łączymy, dosypujemy posiekany koperek, pozostały ser. Do smaku doprawiamy solą, pieprzem i sokiem z cytryny.