Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest danie proste i sycące polecam
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 447
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 179
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 447
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 179
Przepis dnia
Składniki
Makaron gotujemy w osolonej wodzie. po tym czasie odcedzić i zahartować zimną wodą,. Kapustę kiszoną gotujemy do miękkości, następnie kroimy . Osobno gotujemy grzyby suszone. po wystudzeniu kroimy w paseczki . Na maśle smażymy drobną pokrojoną cebulę następnie dodać kapustę i grzyby Doprawić solą i pieprzem i chwilę poddusić i dodajemy wcześniej ugotowany makaron . Wymieszać dokładnie . Smacznego.