Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w przygotowaniu danie. Rodzina z pewnością poprosi o dokładkę. Polecam.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7635
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 229
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2586
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 544
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7635
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 229
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2586
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 544
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Ugotować w lekko osolonej wodzie. Młoda kapusta gotuje się szybko, więc jakieś 20-25 minut zupełnie wystarczy. Gdy woda się zagotuje dodać jeszcze do kapusty szczyptę kuminu. W drugim garnku ugotować (również w osolonej wodzie) makaron. Następnie go odcedzić. Do rondla wlać olej. Kolejno wrzucić pokrojoną cebulę, papryczkę chili, kiełbasę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Poddusić pod przykryciem kilka minut. Później dodać odcedzoną kapustę i makaron. Doprawić solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszać i można podawać.