Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łazanki wyszły bardzo smaczne.Boczniak świetnie zastępuje mięso i jest o wiele zdrowszy od mięsa.Polecam:)
Polecam.
Odsłon: 207
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 313
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 477
Polecam.
Odsłon: 207
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 313
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 477
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić. Dodać pokrojonego w kostkę boczniaka i usmażyć. Kapustę pokroić na ćwiartki i ugotować.Ja to zrobiłam dzień wcześniej. Makaron ugotować i odcedzić.
Kapustę odcisnąć z wody i pokroić. Dodać do cebulki i boczniaka. Smażyć do odparowania resztek wody. Doprawić do smaku pieprzem,solą i czym jeszcze lubicie. Dodać do makaronu,dokładnie wymieszać i przez chwilę zasmażyć.
Smacznego życzę!