Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łazanki wyszły bardzo smaczne.Boczniak świetnie zastępuje mięso i jest o wiele zdrowszy od mięsa.Polecam:)
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 972
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113402
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1456
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 972
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113402
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1456
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić. Dodać pokrojonego w kostkę boczniaka i usmażyć. Kapustę pokroić na ćwiartki i ugotować.Ja to zrobiłam dzień wcześniej. Makaron ugotować i odcedzić.
Kapustę odcisnąć z wody i pokroić. Dodać do cebulki i boczniaka. Smażyć do odparowania resztek wody. Doprawić do smaku pieprzem,solą i czym jeszcze lubicie. Dodać do makaronu,dokładnie wymieszać i przez chwilę zasmażyć.
Smacznego życzę!