Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łazanki wyszły bardzo smaczne.Boczniak świetnie zastępuje mięso i jest o wiele zdrowszy od mięsa.Polecam:)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3964
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34674
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3964
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić. Dodać pokrojonego w kostkę boczniaka i usmażyć. Kapustę pokroić na ćwiartki i ugotować.Ja to zrobiłam dzień wcześniej. Makaron ugotować i odcedzić.
Kapustę odcisnąć z wody i pokroić. Dodać do cebulki i boczniaka. Smażyć do odparowania resztek wody. Doprawić do smaku pieprzem,solą i czym jeszcze lubicie. Dodać do makaronu,dokładnie wymieszać i przez chwilę zasmażyć.
Smacznego życzę!