Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne warzywne ugotowane z papryk, cukinii, pieczarek, cebuli i pomidorów, podane z ryżem lub świeżym pieczywem.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
Wszystkie warzywa myjemy, osuszamy i osuszone kroimy w kawałki, taką większą kostkę. Natkę pietruszki i koper drobno kroimy.
Do garnka wlewamy 2 łyżki oleju, dodajemy pokrojone pieczarki, cebulę, pokrojoną w pół plastry kiełbasę, liść laurowy i ziele angielskie. Gotujemy do miękkości pieczarek.
W między czasie kroimy w kawałki papryki i cukinie. Gdy pieczarki będą miękkie do garnka dodajemy pokrojone papryki z cukinią, pokrojone w kostkę pomidory mieszamy dodajemy przyprawy do smaku i dusimy pod przykryciem około 30 minut.
Gotowe leczo podajemy z ugotowanym ryżem lub świeżym pieczywem.
Smacznego !!!