Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zrobiłam leczo wg moich preferencji smakowych, było pysznie
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 361
Składniki
1. boczek i wędlinę podsmażyć, zdjąć z patelni, 2. pomidory obrać ze skórki, pokroić, wrzucić na patelnię na której smażyliśmy wędlinę, dusić na małym ogniu aż pomidory się rozpadną i zaczną gęstnieć, dodać pokrojoną marchewkę, cebulę i paprykę oraz podsmażoną wędlinę, doprawić solą i pieprzem, dusić do miękkości, ja dodałam jeszcze oregano i podałam z ryżem, smacznego