Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne leczo na II danie lub ciepłą kolację
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4400
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11958
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4400
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11958
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Składniki
Cukinię obieramy, kroimy w plasterki, kiełbasę kroimy w kostkę, cebulę i czosnek siekamy, papryki kroimy na małe paski, pomidory na kawałki.
Na patelni smażymy kiełbasę z cebulą i czosnkiem, dodajemy cukinię, dolewamy trochę wody, tak ok. pół szklanki, dodajemy obydwie papryki, pomidory, „Kucharek” i pieprz. Wszystko razem dusimy aż będzie miękkie, na koniec dodajemy przecier pomidorowy. Smacznego :)