Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne leczo na II danie lub ciepłą kolację
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45642
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23123
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1349
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45642
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23123
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1349
Składniki
Cukinię obieramy, kroimy w plasterki, kiełbasę kroimy w kostkę, cebulę i czosnek siekamy, papryki kroimy na małe paski, pomidory na kawałki.
Na patelni smażymy kiełbasę z cebulą i czosnkiem, dodajemy cukinię, dolewamy trochę wody, tak ok. pół szklanki, dodajemy obydwie papryki, pomidory, „Kucharek” i pieprz. Wszystko razem dusimy aż będzie miękkie, na koniec dodajemy przecier pomidorowy. Smacznego :)