Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie jesiennym często gotuję leczo - to świetne, rozgrzewające i sycące danie. Moja ulubiona wersja to leczo z dodatkiem dyni.
Placki z jogurtu greckiego to danie przygotowane z ciasta podobnego do naleśn...
Odsłon: 1470
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 78
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 129
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 374
Placki z jogurtu greckiego to danie przygotowane z ciasta podobnego do naleśn...
Odsłon: 1470
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 78
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 129
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 374
Składniki
Kiełbasę kroimy w plastry. Papryki pozbawiamy gniazd nasiennych, kroimy na duże kawałki. Cebulę i cukinię kroimy w kostkę. Z dyni usuwamy pestki, kroimy w kostkę.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy kiełbasę. Kiedy się zarumieni dodajemy warzywa. Solimy, dodajemy passatę, dusimy przez około 30 minut, do momentu aż warzywa zmiękną.
Pod koniec dodajemy pozostałe przyprawy.