Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie jesiennym często gotuję leczo - to świetne, rozgrzewające i sycące danie. Moja ulubiona wersja to leczo z dodatkiem dyni.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Kiełbasę kroimy w plastry. Papryki pozbawiamy gniazd nasiennych, kroimy na duże kawałki. Cebulę i cukinię kroimy w kostkę. Z dyni usuwamy pestki, kroimy w kostkę.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy kiełbasę. Kiedy się zarumieni dodajemy warzywa. Solimy, dodajemy passatę, dusimy przez około 30 minut, do momentu aż warzywa zmiękną.
Pod koniec dodajemy pozostałe przyprawy.