Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie jesiennym często gotuję leczo - to świetne, rozgrzewające i sycące danie. Moja ulubiona wersja to leczo z dodatkiem dyni.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 36
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 652
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10858
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2324
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 36
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 652
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10858
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2324
Składniki
Kiełbasę kroimy w plastry. Papryki pozbawiamy gniazd nasiennych, kroimy na duże kawałki. Cebulę i cukinię kroimy w kostkę. Z dyni usuwamy pestki, kroimy w kostkę.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy kiełbasę. Kiedy się zarumieni dodajemy warzywa. Solimy, dodajemy passatę, dusimy przez około 30 minut, do momentu aż warzywa zmiękną.
Pod koniec dodajemy pozostałe przyprawy.