Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z warzywami i kiełbasą to bardzo łatwe do przygotowania, smaczne i sycące danie jednogarnkowe.
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2559
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3212
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102047
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6435
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2559
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 3212
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 102047
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 6435
Składniki
Fasolkę szparagową blanszować w osolonej wodzie, osączyć.
Pomidory sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, pokroić na kawałki.Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w kostkę lekko zrumienić na patelni. Na rozgrzanej oliwie podsmażyć pokrojony por, czosnek i paprykę.
Następnie dodać pokrojoną w kostkę cukinię i poddusić
Przełożyć do garnka, wsypać pokrojone pomidory. Dodać fasolką szparagową, kiełbasę, wlać odrobinę wody, dodać liść laurowy i gotować do miękkości warzyw.
Połączyć z koncentratem pomidorowym.Doprawić do smaku solą, świeżo mielonym pieprzem i cukrem, zagotować.