Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z warzywami i kiełbasą to bardzo łatwe do przygotowania, smaczne i sycące danie jednogarnkowe.
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 58
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 153
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 37
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 168
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 167
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 58
Smażone w głębokim tłuszczu, w smaku trochę przypominają nasze faworki. Popu...
Odsłon: 153
Soczysta pieczeń świąteczna.
Odsłon: 37
To okrągłe francuskie ciasto przypomina ciasto galette des rois, które przygo...
Odsłon: 168
Przepis na pyszne i mocno czekoladowe brownie w wersji klasycznej. To ciasto...
Odsłon: 167
Składniki
Fasolkę szparagową blanszować w osolonej wodzie, osączyć.
Pomidory sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, pokroić na kawałki.Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w kostkę lekko zrumienić na patelni. Na rozgrzanej oliwie podsmażyć pokrojony por, czosnek i paprykę.
Następnie dodać pokrojoną w kostkę cukinię i poddusić
Przełożyć do garnka, wsypać pokrojone pomidory. Dodać fasolką szparagową, kiełbasę, wlać odrobinę wody, dodać liść laurowy i gotować do miękkości warzyw.
Połączyć z koncentratem pomidorowym.Doprawić do smaku solą, świeżo mielonym pieprzem i cukrem, zagotować.