Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z warzywami i kiełbasą to bardzo łatwe do przygotowania, smaczne i sycące danie jednogarnkowe.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 959
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 959
Składniki
Fasolkę szparagową blanszować w osolonej wodzie, osączyć.
Pomidory sparzyć wrzącą wodą, obrać ze skórki, pokroić na kawałki.Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w kostkę lekko zrumienić na patelni. Na rozgrzanej oliwie podsmażyć pokrojony por, czosnek i paprykę.
Następnie dodać pokrojoną w kostkę cukinię i poddusić
Przełożyć do garnka, wsypać pokrojone pomidory. Dodać fasolką szparagową, kiełbasę, wlać odrobinę wody, dodać liść laurowy i gotować do miękkości warzyw.
Połączyć z koncentratem pomidorowym.Doprawić do smaku solą, świeżo mielonym pieprzem i cukrem, zagotować.